Service Drujbe si Motofierastraie

FED SERVICE este centru autorizat si specializat pentru service drujbe / service motofierastraie, aflate atat in perioada de garantie, cat si in post garantie. Reparam o gama variata de drujbe / motofierastraie, pentru marci consacrate.

Reparatia drujbei / motofierastraului este efectuata doar cu piese de schimb originale, pentru care se acorda garantie conform legii in vigoare. Livram piese de schimb si accesorii de drujbe atat in interiorul tarii cat si in afara acesteia, pentru toate modelele pe care le reparam. La cerere, va putem pune la dispozitie orice documentatie necesara pentru a putea repara drujba de unul singur (mici reglaje carburator drujba, curatare drujba, inlocuire filtre drujba). In cazul in care nu va puteti descurca din anumite motive, tehnicienii nostrii va stau la dispozitie pentru a va indruma spre reusita.

Principalul nostru obiectiv este constatarea si reparatia produselor intr-un timp cat mai rapid si intr-un mod cat mai transparent. Din acest motiv am creat sectiunea unde se pot verifica devizele online, in timp real de pe orice dispozitiv, doar introducand numarul devizului de reparatie mentionat pe fisa de service, intocmita in momentul in care produsul este predat in service.

De asemenea facem tot posibilul ca drujbele (motofierastraiele) aduse in service sa nu depaseasca un termen de constatare de 48 ore. Termenul de reparatie este strict influentat de disponibilitatea pieselor de schimb.

Marcile pentru care asiguram service sunt urmatoarele:

 • Service Drujbe Stihl
 • Service Drujbe Makita
 • Service Drujbe Husqvarna
 • Service Drujbe Hitachi / Hikoki
 • Service Drujbe Stanley
 • Service Drujbe Ruris
 • Service Drujbe Mcculloch
  Reparam drujbe atat cu motor termic cat si cu motor electric.

  IMPORTANT!

  Va sfatuim sa utilizati doar accesorii (lant si lama drujba) cat si uleiuri originale pentru a evita anumite defectiuni si o uzura prematura a drujbei dumneavoastra. Fiecare producator in parte isi alege vascozitatea uleiului de lant, in functie de dimensiunile pompei si de diametrul furtunaselor de distributie a-l acestuia. Uleiul folosit in amestecul carburant, este de asemenea important, pentru o buna ungere si protectie a pieselor angrenate in miscare.