Fed-Tools - Vanzari scule, utilaje si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, generatoare curent, scule prelucrare lemn, metale, ceramica.

Conditii de livrare

DATE DESPRE PLASAREA COMENZILOR

                  După plasarea comenzii dumneavoastră produsele comandate sunt rezervate în sistem și trimise pentru verificare către departamentul de vanzari.  Comenzile înregistrate on-line vor fi confirmate telefonic sau printr-un mail imediat ce procesăm comanda plasată de dumneavoastră , dar și prin schimbarea statusului comenzii în contul de client. 

                 Faptul că produsele au fost rezervate de sistem nu este o garanție că produsele vor fi livrate, ci doar că acestea au prioritate și intră pe lista de verificare imediat ce comanda intră in  procesare. Toate comenzile plasate în ziua X sunt date spre verificare cel tarziu în următoarea zi lucrătoare. Confirmarea lor poate veni în aceeași zi sau în maxim 7 zile lucrătoare în funcție de numărul de comenzi.  

                Înregistrarea  unei comenzi pe site-ul www.fed-service.ro nu garantează existența tuturor produselor/pieselor  din următoarele motive:

– produsele/piesele afișate online nu mai există fizic în stocul din magazin sau depozit

– produsele/piesele sunt defecte sau incomplete, lucru care se poate descoperi în timpul procesului pick-uire. 

             Garantam clienților că lucrăm în permanență pentru îmbunătățirea sistemului și pentru perfecționarea programelor de management al stocurilor. Calitatea serviciilor pe care  le oferim clienților noștrii reprezintă o prioritatea în compania FED Tools Serv Srl. 

CONFIRMAREA COMENZILOR

            De îndată ce produsele/piesele sunt confirmate de către colegii noștrii, ele intră in procesul de pregătite pentru livrare. Veți primi un e-mail de confirmare in care vă anunțăm acest lucru. Dacă  în comanda dvs. există mai multe produse și doar o parte din ele sunt confirmate, tot telefonic sau pe e-mail vă vom anunța care din ele pot fi livrate.

           Din momentul primirii mail-ului ce contine AWB-ul (numarul de inregistrare a coletului preluat de curier) comanda ta va fi livrată în maxim 3 zile lucrătoare. Comenzile confirmate și pregătite de livrare pleacă din magazinul nostru în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 9.00-17.00.

Toate aceste schimbări cu privire la comanda ta sunt vizibile în statusul comenzii tale din contul de client creat pe site.

LIVRAREA COMENZILOR

O dată pregătită comanda, aceasta va fi ridicată de către curier și va urma drumul către dumvoastra. Curierul vă va anunța ziua livrării și puteți oricând sa stabiliți cu el detalii legate de livrare – oră, modificări de adresă etc. Modificările de adresă pot atrage după sine majorări costuri de transport. Din diverse motive livrările pot întârzia . La recepționarea coletului este necesar să verificați aspectul exterior al acestuia, respectiv să nu existe deteriorări vizibile.

               Dacă remarcați  că pachetul este deteriorat grav și suspectați că produsele/piesele sunt  afectate din aceasta cauză, puteți comunica curierului și expeditorul totodată  de urgență. Curierul are obligația să predea personal fiecare colet, iar când este necesar să revină pentru livrarea lui dar nu mai mult de 2 ori.

              De regulă, dacă curierul nu vă găsește la adresa specificată,  vă va suna la numărul de telefon menționat la efectuarea comenzii și va stabili de comun acord cu dvs. un nou termen de predare a coletului.

              Dacă după maxim 3 încercări ale curierului de a va preda coletul livrarea nu se va finaliza cu succes, coletul va fi returnat expeditorului. La primirea acestuia, vă vom contacta pentru a afla motivul nelivrării și vom stabili o nouă expediție daca cumva a fost o greseala a curierului. În cazul în care vina vă aparține ne rezervam dreptul ca la următoarea comandă să vă imputăm taxele de livrare pentru comanda precedenta. 

             Livrarea produselor vândute de către FED Tools Serv  se face prin firma de curierat FAN Courier. Costul transportului standard este de 25 lei pentru București și localitățile-centre din țară. În funcție de destinație și/sau greutatea coletului costul transportului poate varia.

FED-TOOLS.RO   <<      Vanzari scule, utilaje si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, generatoare curent, scule prelucrare lemn, metale, ceramica !
Ai nevoie de ajutor?
SUNA ACUM