Reduceri!

Sina Lama STHIL 150 cm

1.793,00 lei include TVA

Sina Lama STHIL 150 cm

Descriere

Sina Lama STIHL 150 cm 1,6mm 404″

Sinele de ghidare Stihl Duromatic E sunt extrem de robuste. Sunt fabricate din otel solid, extrem de rezistent.

Varful lamei Stihl este protejat de un aliaj de carbură.

Utilizare: Pentru condiții extreme, de exemplu in industria construcțiilor sau servicii de salvare.

Este utilizata pentru drujbe Stihl cu putere medie sau mare.

STIHL dezvoltă lanțuri de ferăstrău și bare de ghidare, precum și unități de motor in-house.

Rezultatul este că toate componentele funcționează perfect.

Subtierea, taierea, taierea la dimensiune, recoltarea – orice aveți de gand sa faceti cu ferastraul cu lant, totul merge foarte bine cu lamele de ghidare STIHL.

În functie de scopul dumneavoastra, puteti alege între lama de ghidare Stihl Rollomatic usoara, cu frecare redusa, cu varful pinionului si lama de ghidare Stihl Duromatic extrem de robusta, cu varf de carbura.

Controlul lateral al lantului de ferastrau este asigurat de o canelură continua in jurul perimetrului sineii de ghidare Stihl prin care se leaga legaturile de antrenare.

Santul canalizeaza, de asemenea, uleiul de lant Stihl. Lantul Stihl alunecă peste bara de ghidare intre urechile care raman de ambele parti.

Lungimea barei determina aplicatia si numarul de verigi din lant.

Numarul de dinti de pe varful pinionului afecteaza proprietatile unei bare de ghidare Rollomatic E. Varfurile pinion cu pana la 10 dinti au o tendinta de retragere mai mica decat modelele cu 11 sau mai multi dinti. Cu cat are mai mult dinti an varful pinionului, cu atat performanta de taiere este mai mare. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand lucrati cu varful lamei Stihl.

Produse, accesorii si piese de schimb Stihl originale, livrare rapida, 0731.344.404. Bulevardul Timisoara Nr. 103-111.FED TOOLS SERV este distribuitor Autorizat Stihl. Reparam in garantie si post garantie produsele marca Stihl.